Applicatie ontwikkeling

Ongetwijfeld heeft u in uw dagelijks leven te maken met apps. Of dit nou de standaard installaties zijn, die uw telefoon, Ipad of pc voor u doet, of de zelf geïnstalleerde apps die u helpen bij het shoppen, sportdata verzamelen, contact met vrienden en kennissen of werkconnecties bijhouden, en ga zo maar door.

De uiteenlopendheid die u aanstuurt bij het aanschaffen of gebruiken van deze applicaties, is precies de ruimdenkendheid die u moet gebruiken als u aan het nut van een eigen applicatie hebben denkt. Om een aantal voorbeelden te geven:

 • Een eigen applicatie kan bijvoorbeeld een agenda bijhouden voor alle werknemers van uw bedrijf.

 • U kunt producten via uw applicatie aanbieden, zodat de mensen die uw app geïnstalleerd hebben en wederom op zoek zijn naar een vergelijkbaar product, het eerst met uw aanbod in contact komen.

 • Met uw makelaardij kunt u systemen in uw app laten verwerken waardoor mensen bij een woning de maandelijkse lasten van de hypotheek kunnen berekenen, welke natuurlijk verschillen per huisprijs, leeftijd van de koper en zijn of haar salaris.

Welke app jouw bedrijfswaarde opkrikt.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs de ontwikkeling van een game-app zou kunnen bijdragen bij de groei van een bedrijf. Ons team helpt u graag bij het bekijken van de opties. Soms is er een bepaald soort applicatie dat logisch lijkt, maar in bepaalde gevallen is juist de ontwikkeling van een app dat afwijkt van ‘de normaal’, de weg naar succes. Bij Webhoek hebben we ervaring met applicaties maken, die de ruimtes voor verbetering bij een bedrijf precies opvullen. Een app kan voor een bepaalde hype zorgen onder potentiële klanten; bij een goed werkende Sport App geven sporters elkaar het advies deze te gebruiken en ook Shop Apps zorgen voor dit resultaat. Men heeft altijd behoefte aan gemak en een goede applicatie biedt deze.

Kom voor consult gerust langs bij ons in hartje Alkmaar.
Aarzel ook zeker niet om enkel telefonisch informatie op te vragen. We helpen u graag verder.

Applicatie ontwikkeling in alkmaar

Redenen om te kiezen voor een app

Voordelen van een app

 • bouw aan uw merkherkenning

 • extra omzet door je app

 • real time marketing

 • houd uw doelgroep binnen handbereik

 • de gebruiksfrequentie is hoog.

 • gebruikmaken van native functionaliteiten van het device

Apps/webapps/native apps/hybride apps

Apps zijn (kleine) applicaties die bedoeld zijn voor de smartphone, tablet of een ander mobiel elektronisch apparaat waar Webhoek ervaring mee heeft. Ze zijn er in verschillende vormen:

 • Native apps: Worden geïnstalleerd op het device van de gebruiker en zijn specifiek toegespitst op de functionaliteiten van het device waar deze op geïnstalleerd wordt.

 • Web apps: Apps die je vanuit je browser gebruikt. Dit is een ander woord voor mobiele websites.

 • Hybride apps: Een combinatie tussen een native app en een web app. De app kun je downloaden in online app winkels, maar in feite kijk je grotendeels naar een mobiele website.

 • Cross-Platform apps: Deze apps worden geschreven in een universele programmeertaal die vervolgens omgezet worden naar de code van het device. Maken deels gebruik van webcode en zijn niet toegespitst op één device.

Webhoek ontwikkelt al deze soorten apps. Dat doen we helemaal op maat. Je kunt er dus op rekenen dat een voor jou ontwikkelde app voldoet aan al je eisen. Heb jij een interessante uitdaging die je aan ons voor wilt leggen? We horen graag van je!

Applicatie ontwikkeling in alkmaar