Een tweede filiaal, online!

Het runnen van een zaak kost veel tijd, moeite en geld. Deze drie componenten zorgen bij de juiste verdeling voor hetgeen, waarmee iedere ondernemer wil eindigen: een dikke winst. Nu is er niet alle tijd van de wereld en is geld ook iets waarmee je het liefst niet rondstrooit. Toch wilt u uitbreiden, hoe doet u dat?

Een online webshop, in elkaar gezet door het ervaren team van Webhoek, is de perfecte oplossing. Geen extra huur of arbeidskosten iedere maand. Een eenmalige investering, waar u jaren mee verder kan. Onze specialisten op het gebied van online-marketing hebben maar een doel voor ogen: uw omzet verhogen en vermenigvuldigen. Dit doen ze onder andere door de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te optimaliseren, bekende en betrouwbare betaalmethodes zoals Paypal en iDeal te gebruiken en uw strategie toe te passen op de online-markt.

Webshops gericht op online succes

Basis webshop

Startende ondernemer of wilt u nu de start maken met online ondernemen? Binnen het basispakket kiest u uw favoriete webdesign uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen webshop!

Maatwerk webshop

Wilt u niet alleen ‘ook online’ beschikbaar zijn, maar hebt u de ambitie een groot online platform te runnen? De Maatwerk Webshops maken dit voor u mogelijk. Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing, noem het op en we verwerken het in uw webshop!

Wilt u een webshop laten maken?

Stuur een bericht en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.