Boekingsplatform met ambitie

Om beeldmakers in te huren.

Webhoek kreeg de opdracht om voor Lensguild een zogeheten SaaS-applicatie te creëren. Custom made, dus de specifieke wensen van Lensguild moesten hierin worden verwerkt. Een aantal hiervan waren de mogelijkheid om offertes te maken en versturen, een chatfunctie voor klant en freelancer en een order- en facturatie systeem.

Naast de aanvragen van de klant aan Webhoek, verwerken wij bij custom made altijd onze beste vaardigheden. Zo worden de freelancers gepresenteerd op heldere overzichtspagina's met een uitgebreide zoekmogelijkheid. Dit geldt eveneens voor de opdrachten.

Geografisch coördinatensysteem

Een geografisch coördinatensysteem zorgt ervoor dat de vraag en aanbod, de klant en de freelancer in de buurt, bij elkaar komen.

Conversiegericht design, soepele techniek, aansprekende fotografie, SEO-vriendelijke teksten; deze website heeft het allemaal. De resultaten? Die liegen er niet om. Sinds de livegang is het aantal aanvragen bijna verdubbeld.

Achter de schermen wordt zelfs al hard gewerkt aan een versie 2.0!

Lensguild online boekingsplatform website
Contact en offerte aanvragen
UITDAGING? JA GRAAG!

We zijn altijd benieuwd naar jouw uitdagingen op gebied van marketing en webdesign!

Ons internetbureau in Alkmaar helpt je graag met: webdesign, SEO, webshops, startups, custom web apps of andere online vraagstukken.